زعفران ,محصول ,استفاده ,غذایی ,گیاه ,افزایش ,زراعت زعفران
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه21

فهرست مطالب

نمای شماتیک گیاه زعفران

زیستگاه :

قسمتهای مورد استفاده گیاه :

ترکیبات شیمیایی :

مشخصات گیاهشناسی :

خواص مهم دارویی گیاه :

مضرات وسمیت :

تقسیم بندی انواع زعفران:

زراعت زعفران

نیازهای اکولوژیکی :

روش کاشت ،تاریخ و فواصل کاشت :

مواد و عناصر غذایی مورد نیاز گیاه :

زراعت زعفران از ویژگیهای خاص برخوردار است . نیاز اندک آن به آب، امکان بهره برداری محصول به مدت 7 سال ،سهولت در امر نگهداری محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نیز عدم نیاز مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشین آلات زراعی سنگین و اشتغالزایی و بازده اقتصادی بالا از پتانسیل های زراعت زعفران محسوب می شود . افزایش مصارف صنعتی دارویی و غذایی زعفران می تواند در امر افزایش سطح زیر کشت این محصول که به طلای سرخ ایران معروف می باشد بیانجامد . افزایش قیمت زعفران توجیه اقتصادی این محصول را بدنبال دارد.

( عظیمی . علی اکبر.1383 . مقاله زعفران)

زعفران از جنبه های مختلف غذایی ،دارویی ، زینتی و صنعتی اهمیت دارد . این محصول یک ماده غذایی مقوی است که مردم از آن به منظور خوشرنگ و خوشبو کردن انواع غذاها استفاده می کنند . زعفران محصولی است که از آن استفاده های دارویی فراوانی می شود . دلیل آن نیز وجود در صدی رو غن در زعفران است . از زعفران به عنوان ماده ای رنگزا و خوشبو کننده در صنعت داروسازی ، پنیر سازی ، شیرینی سازی و تهیه انواع شربت و بستنی استفاده می شود . در صنایع دیگر از جمله رنگ آمیزی کاغذ و ابریشم نیز از زعفران استفاده می کنند . در گذشته های دور از زعفران به عنوان مرکب برای نوشتن و نقاشی استفاده می شده است . &zwnj &zwnj



دریافت‌فایل



ادامه مطلب
منبع اصلی مطلب : آسان خرید
برچسب ها : زعفران ,محصول ,استفاده ,غذایی ,گیاه ,افزایش ,زراعت زعفران
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

سبد بلاگ : تحقیق در مورد زعفران ( تولید و صادرات )